Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Onbezorgd wonen op een top locatie in het Nieuwe Dorp Zoetermeer
bekijk project

Nieuwe Dorp

Heerlijk wonen in Zoetermeer

Tikkertje spelen, het gras maaien op zaterdag of een gezellige buurtbarbecue in je eigen achtertuin. Wonen in een dorp heeft zo z’n charme. Dat geldt zeker ook voor wonen in de stad. Voor wie niets wil missen van de levendigheid in de stad en toch wil genieten van de rust in een dorp is er Nieuwe Dorp. Het beste van beide!

Zoetermeer

Locatie & Omgeving

Nieuwe Dorp is een ruim en groen opgezet plan. Hier kun je de hele dag heerlijk buiten zijn. En wat dacht je van uitwaaien op het strand, een avond naar het theater of met de kids naar een familiepark. Op nog geen half uur rijden van Den Haag hoef je je geen moment te vervelen.

Geniet van het buitenleven

Woningtype

Ingesloten tussen de A12, de Jan Steenlaan en de Rokkeveenseweg realiseert Ten Brinke Group het project Nieuwe Dorp in Zoetermeer. Op deze locatie ontwikkelen we 96 moderne rijwoningen, 24 royale twee-onder-een-kapwoningen en 69 appartementen. Nieuwe Dorp kent een ruim en groen opgezet plan. Hier vind je de ruimte om heerlijk buiten te zijn. Wandelen, fietsen, sporten of spelen: geniet je van het buitenleven met vrienden, familie en de kinderen.

Twee-onder-één-kapwoning

De ruime twee-onder-een-kappers in het Nieuwe Dorp hebben een grootte die varieert van 141 m² tot 150 m². Ook de perceelgrootte varieert van circa 195 m² tot 235 m².

De woningen zijn zo gelegen dat je kunt kiezen uit woningen met een tuin op het zuiden, westen, noorden of oosten. Elke twee-onder-een-kapper beschikt bovendien over een garage en is energiezuinig.

schrijf je in

Tussenwoning

De sfeervolle tussenwoningen verschillen in grootte, die varieert van 108 m² tot 126 m². Datzelfde geldt voor het perceeloppervlak, dat uiteenloopt van 105 m² tot 119 m².

Om iedere tussenwoning z’n eigen uitstraling te geven, is er een speelse variatie in daken met langkappen en dwarskappen. Ook de verschillende kleuren in het metselwerk benadrukken de intieme jaren ’30 architectuur.

schrijf je in

Hoekwoning

De karakteristieke hoekwoningen lopen qua grootte uiteen van 108 m² tot 123 m². Ook qua perceeloppervlak heb je de keuze uit 110 m² tot maar liefst 215 m².

Een aantal hoekwoningen heeft een eigen garage. Ook hier zie je de afwisseling tussen lang- en dwarskap terug in het straatbeeld. De variatie in gevelsteenkleur versterkt het speelse straatbeeld en de kenmerkende jaren ’30 architectuur.

schrijf je in

Appartementen

De comfortabele appartementen met 2 slaapkamers bieden je met 62 tot 82 m² volop de ruimte. De appartementen zijn verdeeld over vijf verdiepingen. Kies je voor een appartement op de begane grond, dan kies je voor een fijn terras van 10 m². Zoek je het hoger op, dan geniet je vanaf je ruime balkon van 6 tot 8 m² iedere dag van het uitzicht. De gezamenlijke fietsenberging en (deels) overdekt parkeren maken het plaatje compleet.

schrijf je in

Centraal

Ligging van het project

Inschrjiven

Wilt u informatie ontvangen?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u onderstaand formulier invullen of contact opnemen met de makelaar

Enquête